9 EMBA programlar içinde Almanya for 2024

EMBA programlar içinde Almanya for 2024Filter
    • Eltville, Almanya
    • Regensburg, Almanya
    • + 6 more

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Real Estate International'da Executive MBA, gayrimenkul profesyonellerine diğer pazar oyuncuları karşısında rekabet avantajı sağlamak ve onlara uluslararası pazarda rekabet edebilecek araçları sağlamak için tasarlandı. Kurs, sektörü sürdürülebilir bir şekilde şekillendirmek ve emlak finansmanı ve yatırımının yanı sıra uluslararası pazarlar, özellikle ABD, İngiltere ve Asya pazarları hakkında daha iyi bir anlayış kazanmak isteyen gayrimenkul profesyonellerini hedeflemektedir.

    • Frankfurt, Almanya

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Frankfurt School Yönetici İşletme Yüksek Lisans (MBA) programı, üniversite mezunlarına veya diğer adaylara eşdeğer niteliktedir, örneğin bankacılık yönetiminde, ek çok yönlü yönetim becerileri edinme fırsatı sunar.

    • Vallendar, Almanya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Çok yönlü bir stratejik lider ve düşünür olmak için becerilerinizi geliştirmek ve güçlendirmek için tasarlanmış titiz müfredatımızla üst düzey bir yönetici olarak mevcut uzmanlığınızı geliştirin. Ofis dışında yalnızca 57-63 gün gerektiren modüler bir formatta (genellikle Perşembe - Salı) Kellogg-WHU Executive MBA, ileriye dönük planlamaya izin verecek şekilde yapılandırılmıştır ve yoğun programınıza kolayca entegre edilebilir.

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir sonraki kariyer adımınız için hazırlanın. Executive MBA Genel Yönetimi ile çeşitli ve uluslararası ekiplere liderlik etmek için yönetim uzmanlığınızı güçlendirin ve dijital dönüşüm zamanlarında yumuşak becerilerinizi nasıl kullanacağınızı öğrenin.

    • Eltville, Almanya
    • Regensburg, Almanya
    • + 3 more

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Gayrimenkul karmaşık bir varlıktır ve emlak yatırım piyasaları çok rekabetçi hale gelmiştir. Gayrimenkul Finansmanı alanında Executive MBA, gayrimenkul profesyonellerine diğer piyasa oyuncularına karşı rekabet avantajı sağlamak, onlara uluslararası bir yatırım dünyasında rekabet etmeleri için araçlar sağlamak, modern finansal yapıları ve araçları uygulamak için tasarlanmıştır. Kurs, sektörü sürdürülebilir bir şekilde şekillendirmek ve emlak finansmanı ve yatırımını daha iyi anlamak isteyen gayrimenkul profesyonellerine yöneliktir.

    • Barcelona, İspanya
    • Madrid, İspanya
    • + 2 more

    Yarı zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Bir çok program. Iki farklı oluşum. Seçtiğiniz bir size bağlı! IESE Global Executive MBA programı farklı olarak tasarlanmıştır.

    • Berlin, Almanya

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    ESCP Executive MBA (EMBA) yarı zamanlı programı, Kariyer Gelişimi'nde dünya çapında 4. ve Financial Times tarafından genel olarak 14. sırada yer aldı. 6 uluslararası pist ve 50 seçmeli ders. Bu gerçek zamanlı dönüşüm programı, keşfedilmemiş potansiyeliniz ile dünya standartlarında lider arasındaki boşluğu doldurmak için gereken adım taşıdır.

    • Munich, Almanya

    Yarı zamanlı

    21 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    AMBA, EQUIS ve AACSB tarafından akredite edilen ve dünyanın en ünlü MBA'lerinden olan Triple, Henley Executive MBA - Global, iş dünyasında ve hayatta mümkün olan en iyi sonuçları almanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Henley Executive MBA - Global liderlik ve yönetim yetkinliklerini geliştirmek isteyen deneyimli ve hırslı yöneticiler içindir.

    • Shanghai, Çin Halk Cumhuriyeti
    • Mannheim, Almanya

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Güçlü Çin-Alman odaklı TONGJI-MANNHEIM Çift Diploma Executive MBA (EMBA) Programı, her iki kültürün zorluklarını başarıyla giderebilen yöneticilere olan artan talebi karşılamaktadır. Uluslararası üst düzey yöneticilik görevleri için ihtiyaç duydukları beceri ve araçlarla dünyanın dört bir yanından yöneticilere sağlayacaktır.