62 EMBA programlar içinde Asia for 2024

EMBA programlar içinde Asia for 2024Filter
    • London, Birleşik Krallık
    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yoğun kampüs deneyimini yoğun profesyonellerin ihtiyaç duyduğu esneklikle birleştiren bu yarı zamanlı programla iş ve eğitim arasında denge sağlayın.

    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Global Executive MBA, son derece katılımcı çevrimiçi öğrenme ve beş küresel atölye konutunun (toplamda 32 gün yüz yüze öğretim) bir kombinasyonu yoluyla öğretilir. Bu harmanlanmış öğrenme yaklaşımı, birçok tam zamanlı MBA programıyla eşdeğer miktarda kampüs içi öğretim süresi elde ederken, çalışmalarınızı iş ve ev taahhütlerinize uydurmak için idealdir.

    • Singapore, Singapur

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    The Wharton School'dan (Pennsylvania Üniversitesi) sonra modellenen SMU, dünya standartlarında işletme yönetimi eğitimi vermesiyle tanınan Singapur'un ulusal işletme üniversitesidir.

    • Singapore, Singapur

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Aalto Executive MBA (EMBA), Avrupa'nın önde gelen Executive MBA programlarından biridir. Dünya çapındaki işletme okullarının yaklaşık %1'ine verilen en saygın üç uluslararası akreditasyon olan AACSB, AMBA ve EQUIS olmak üzere 'Triple Crown' akreditasyonlarına sahiptir ve dünya çapında en iyi 100 program arasında yer almaktadır. Aalto EMBA programı güçlü bir profesyonel ağ geliştirir ve kariyer gelişiminizi hızlandırır.

    • Eltville, Almanya
    • Regensburg, Almanya
    • + 6 more

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Real Estate International'da Executive MBA, gayrimenkul profesyonellerine diğer pazar oyuncuları karşısında rekabet avantajı sağlamak ve onlara uluslararası pazarda rekabet edebilecek araçları sağlamak için tasarlandı. Kurs, sektörü sürdürülebilir bir şekilde şekillendirmek ve emlak finansmanı ve yatırımının yanı sıra uluslararası pazarlar, özellikle ABD, İngiltere ve Asya pazarları hakkında daha iyi bir anlayış kazanmak isteyen gayrimenkul profesyonellerini hedeflemektedir.

    • Oxford, Birleşik Krallık
    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Etkileşimli ve esnek çevrimiçi sınıflar aracılığıyla Avrupa MBA'inizi kazanın. Dünya çapında çalışan yöneticiler için ideal bir program. Bu Executive MBA programı, liderlik dönüşüm rolünü hızlandırmanıza ve şirketinizin başarısında daha büyük bir rol oynamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu modüllerin modüler dağıtım modeli ve kayıtlı seçenekleri, öğrencinin her seferinde bir konuya odaklanmasına yardımcı olur ve aynı zamanda onlara kişisel ve profesyonel yaşamlarından en az kesinti ile temel iş kavramlarını özümseme esnekliği sağlar. =====

    • Milan, İtalya
    • Mumbai, Hindistan
    • + 6 more

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (İş Yönetimi Yüksek Lisansı), uluslararası ticaret merkezlerinde barındırılan dönüştürücü bir yolculukta önde gelen bir Avrupa ve önde gelen bir Kuzey Amerika işletme okulunun uzmanlık ve bakış açılarını birleştiren modüler bir programdır. Gelecekteki kariyer aşamaları için bir fırlatma rampası ve üst düzey yönetim rolleri için entegre bir hazırlık olan GEMBA, liderlik gelişimine son derece kişiselleştirilmiş bir odaklanma sağlar ve katılımcıları olağanüstü yöneticiler, öğretim üyeleri, yöneticiler ve düşünce liderlerinden oluşan küresel bir ağla tanıştırır.

    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Sydney, Avustralya
    • Moore Park, Avustralya
    • + 2 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    UTS Executive MBA, deneyimli profesyoneller ve değişim yaratmayı hedefleyenler, yenilikçiler, yeni kurulan kurucular ve yerel liderler için tasarlanmıştır. Karmaşık zorluklara yanıt vermek ve sürdürülebilir ekonomik kalkınmaya öncülük etmek için stratejik liderlik becerilerini, güvenini ve inovasyon yönetimi yeteneklerini daha da geliştirmek isteyenler içindir. EMBA'nın özellikleri: Pathways uygulamalı, uygulamalı ve öğrenci odaklı en son disiplin temelli ve disiplinler arası araç ve metodolojilerde beceri geliştirme sürükleyici liderlik geliştirme deneyimleri ve gerçek, problem çözme ve stratejik karar verme yeteneklerini geliştirmek için kendi ve müşteri projeleri deneyimli endüstri profesyonelleri ve girişimciler tarafından kapsamlı koçluk ve mentorluk önde gelen UTS akademisyenler, uluslararası konuk öğretim üyeleri ve son derece deneyimli profesyoneller tarafından çevrimiçi ve blok mod yüz yoluyla harmanlanmış öğrenme -Zamanı kısıtlı yönetim uzmanları ve kurucular için tasarlanmış yüz yüze sınıflar Geniş ağ oluşturma fırsatlarını, akran öğrenimini ve hızlandırılmış bir yıllık çalışma planı aracılığıyla veya 24 aya kadar esnek bir şekilde işbirliği tamamlamayı kolaylaştırmak için esnek kohort modeli Program, bütünleştirici bir deneyim sağlar. öğrencilerin işini kolaylaştırır taktikten stratejik rollere geçiş yapar ve profesyonel yeteneklerini, ağlarını ve bir sonraki kariyer bölümlerini oluşturmak için güvenlerini oluşturur.

    • Valbonne, Fransa
    • Belo Horizonte, Brezilya
    • + 6 more

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yapay Zeka, önemli ticari faydalar sağlayabilen önemli bilimsel ve teknolojik ilerlemeyi oluşturur. Aynı zamanda, Büyük Verinin şirketlerin "seçici" içgörüler elde etmelerini sağladığı düşünülebilir: yanlış negatif veya yanlış pozitif taraftan kaçınırken verilerin akıllı tarafını çıkarmak. Bu nedenle, işletme liderlerinin, iş dünyasındaki somut sorunları çözmek için nesnel bir şekilde işbirliği yapmak için yapay zekanın ve veri biliminin temel ilkelerini anlamaları çok önemlidir. Yapay Zekanın tüm yönlerine ve uygulamalarına dair eleştirel bir anlayış geliştirmek, toplumsal ihtiyaçların zararına olmayacak şekilde iş fonksiyonlarında, yasal konularda ve tedarik zincirlerinde değişiklik yapmak için uygulanabileceği yolları anlamak için hayati önem taşır.

    • Jeddah, Suudi Arabistan

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Suudi Arabistan'daki MBSC Part-Time MBA programı, çalışırken profesyonel ve kişisel taleplerinizi karşılamaya devam edebilmeniz için size bir derece kazandırma esnekliği sağlar. 47 kredi saatlik bir programdır ve öğrenciler 20 ay içinde tamamlayabilmelidir. Öğrenciler iki haftada bir Perşembe gününden Cumartesi gününe kadar buluşacaklar.

    • Hong Kong, Hong Kong
    • Hefei, Çin Halk Cumhuriyeti
    • + 4 more

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu EMBA (Çin) programı küreselleşme çağında Çin'in insan sermayesinin geliştirilmesi için katkı yapmayı amaçlamaktadır. Bu EMBA programı stratejik aktif geliştirilmesine katkıda yönetim yeteneklerini beslemek amacı ile Batı Çin (Xian, Chengdu) yerleştirilir ...

    • George Town, Malezya

    Yarı zamanlı

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Öğrenme (COL), Vancouver ve Asya'da dört katılımcı üniversitelerin bir konsorsiyum Topluluğu tarafından ortak bir program olarak geliştirilen bu program profesyoneller derinlemesine kavramak için, Malezyalı örgütlerde yönetici ve denetçiler olarak çalışan yardımcı olmak için tasarlanmıştır yönetim ilkeleri ve son derece rekabetçi global iş ortamında etkili yöneticileri çalışması için gerekli becerilerini geliştirmek ve yetenekleri. Açık Mesafe Öğrenme (ODL) ders içeriğinin tanıtımı öğrencilerin kendi işyerinde yerinden gerekmez olmasını sağlar. çağdaş ve son derece alakalı program içeriği çevrimiçi ve yüz yüze öğretmen desteği, video konferans tabanlı etkileşim ve Konut Okul cum Projesi Çalıştayı tarafından desteklenmektedir.

    • Toronto, Kanada
    • Ottawa, Kanada
    • + 3 more

    Yarı zamanlı

    17 aylar

    harmanlanmış

    Çalışmaya devam ederken bir Cornell MBA ve bir Queen's MBA kazanın - Olağanüstü bir Yönetim Eğitimi Deneyimi.

    • Pudong, Çin Halk Cumhuriyeti

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    CEIBS Global EMBA, kariyerini ve kişisel gelişimini bir üst seviyeye taşımak isteyen yüksek başarılı iş liderleri için Çin Derinliğini ve Küresel Genişliği dengeleyen en üst düzey, yarı zamanlı bir programdır. GEMBA modül tabanlı bir programdır. İnsanlar tek modüle mi yoksa çift modüle mi katılmak istediklerini seçebilirler ve Şangay ve Zürih Kampüsü, Accra Kampüsü'nde gerçekleşecek.