161 EMBA programlar içinde Avrupa for 2024

EMBA programlar içinde Avrupa for 2024Filter
    • London, Birleşik Krallık
    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yoğun kampüs deneyimini yoğun profesyonellerin ihtiyaç duyduğu esneklikle birleştiren bu yarı zamanlı programla iş ve eğitim arasında denge sağlayın.

    • Zürich, İsviçre

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    MBA, yöneticiler için temel yönetim niteliğidir. Başarınız için tasarlanan MBA, en son iş uygulamaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olan farklı yöneticiler yaratır. Bu MBA, size iş dünyasına harika bir genel bakış sağlar ve bilgi ve becerilerinizi daha da geliştirir. İş ortamının daha derinlemesine anlaşılmasını sağlar ve yetenekli yöneticiler olmanıza yardımcı olur. Bu küresel altın standart yönetim yeterliliği, öğrencilerin daha etkili yöneticiler veya profesyoneller olmalarını kolaylaştırmak için diğer deneyimli yöneticiler ve iş profesyonelleriyle birlikte geliştirdikleri titiz ve zorlu bir lisansüstü işletme ve yönetim deneyimi sağlar.

    • Amsterdam, Hollanda

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Geleneksel yaklaşımlardan kurtulan Executive MBA: Leading with Purpose, bilginin birlikte yaratılması ve büyük, zorlu soruları sormak ve bugünün ve yarının sorunlarına daha derine inmek için birlikte çalışmakla ilgilidir.

    • Barcelona, İspanya
    • Madrid, İspanya

    Yarı zamanlı

    20 aylar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol

    Esade'nin Executive MBA programı, üst düzey yöneticilerin eğitimini yönetim eğitiminde en iyilerle birleştirmelerine olanak tanıyan 20 aylık, yarı zamanlı bir programdır. Program, şirketlerde değişime ilham verebilen ve onları yönlendirebilen, belirsiz ortamlarda güvenle liderlik edebilen ve şirketlerin ve yönetim ekiplerinin karşılaştığı zorluklara yeni bir bakış açısı kazandıran küresel bir lider olmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

    • Barcelona, İspanya

    Tam zamanlı

    14 aylar

    Kampüste

    İspanyol

    Programın her aşamasında, “yaparak öğrenmeyi” teşvik etmek için en uygun metodolojiyi uyguluyoruz. Sınıfta ve sınıf dışında olan her şey, gününüzü doğrudan etkileyecek şekilde tasarlanmıştır. Farklı metodolojiler yelpazesi, şirketlerin profesyonellerden yansıtma yeteneği, değişiklikler karşısında hareket etme yeteneği, çok disiplinli ekiplerde çalışmanın çok yönlülüğü ve küresel zorlukların üstesinden gelme yeteneği gibi beceriler açısından ne istediğini yansıtır. çevre.

    • Nottingham, Birleşik Krallık

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Global Executive MBA programımız, Nottingham Business School ile Güney Afrika ve Brezilya'daki önde gelen işletme okulları arasındaki güçlü bir ortaklıktır. Uzmanlığımızı birleştirerek, gerçekten küresel bir bakış açısı, uluslararası bağlantılar ve belirsiz ve bağlantılı bir dünyada liderlik edecek bilgi geliştireceksiniz. Program, sürdürülebilir ve sorumlu liderliğe odaklanarak tasarlanmıştır. Bu ilkeler tüm modüllerimizde yerleşiktir. Bağlamsal liderlik projelerine dalacak, gerçek dünyayı, stratejik zorlukları keşfedecek ve öğrendiklerinizi işyerinize uygulayacaksınız. İster daha üst düzey bir rol üstlenmek, ister bağlantılı bir dünyanın fırsatlarını ve risklerini kucaklamak isteyin, Global Executive MBA bir amiral gemisi programı ve dönüştürücü bir öğrenme deneyimidir.

    • Paris, Fransa
    • Roubaix, Fransa

    Yarı zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Edhec Executive MBA, Avrupa'nın en iyi işletme okullarından birinden üçlü akredite bir programdır. Profesyonel bir dönüşüm yaşamak isteyen deneyimli yöneticiler, girişimciler ve üst düzey yöneticiler için tasarlanmıştır.

    • Barcelona, İspanya

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    İspanyol

    EAE Executive MBA, mevcut bir şirkette veya kendi işinizi kurarken mesleki gelişiminizi artırmak için oluşturulmuş yarı zamanlı MBA programımızdır. EMBA, altı yıldan fazla deneyim, hırs ve inovasyon ruhuna sahip yöneticiler ve girişimciler için tasarlanmıştır. Executive MBA programı, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyduğunuz esnekliği sağlarken, güncellenmiş ve pratik tekniklerle analitik ve liderlik becerilerinin gelişimini geliştiren bir ekosistem gibi davranır.

    • Madrid, İspanya
    • Barcelona, İspanya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    İspanyol

    Madrid'deki Yönetici Yüksek Lisans İşletme Programı ESIC Business & Marketing School kampüsünde verilmektedir. Madrid'deki kampüsümüz 2021'de açıldı ve 40 derslik, 300 kişilik bir oditoryum, 16 çalışma odası, 5 buluşma noktası, spor salonu, farkındalık odası, kafeterya ve çok daha fazlasına sahip.

    • Barcelona, İspanya

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    İspanyol

    UPF Barcelona School of Management Executive MBA, profesyonel kariyerinize kesin bir destek vermenizi sağlayan ve sizi küresel ve yenilikçi bir vizyona sahip şirketlere liderlik etmeye hazırlayan bir yönetim geliştirme programıdır. Executive MBA, AMBA tarafından akredite edilmiş ve Pompeu Fabra Üniversitesi'nin titizliği ve mükemmelliği ile desteklenen resmi bir yüksek lisans derecesidir.

    • Pomorska, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    GFKM Uluslararası Executive MBA programı, başarının sürekli değişen koşullarda alınan hızlı ve doğru kararlara bağlı olduğu VUCA dünyasında sizi etkili yönetime hazırlar. İş süreçlerine ilişkin kapsamlı bilgi, organizasyona bütünsel bir bakış açısı ve karmaşık bir organizasyon yapısını yönetme yeteneğini geliştirir.

    • Spain Online, İspanya

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    İspanyol

    Executive MBA, katılımcıya inovasyonla gerçek bir iletişim ve yönetimdeki en güncel trendlere bir yaklaşım sunar.

    • Online

    Tam zamanlı

    10 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce, İspanyol

    Profesyonel kariyerinizde spor sektöründe bir adım öne geçme fırsatını kaçırmayın. Spor Yönetiminde uzmanlaşın ve inovasyon ve spor yönetiminde dünya lideri olan en iyi Real Madrid CF'den öğrenin.

    • Eltville, Almanya
    • Regensburg, Almanya
    • + 6 more

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Real Estate International'da Executive MBA, gayrimenkul profesyonellerine diğer pazar oyuncuları karşısında rekabet avantajı sağlamak ve onlara uluslararası pazarda rekabet edebilecek araçları sağlamak için tasarlandı. Kurs, sektörü sürdürülebilir bir şekilde şekillendirmek ve emlak finansmanı ve yatırımının yanı sıra uluslararası pazarlar, özellikle ABD, İngiltere ve Asya pazarları hakkında daha iyi bir anlayış kazanmak isteyen gayrimenkul profesyonellerini hedeflemektedir.

    • Rotterdam, Hollanda

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Geleceğinizi inşa etmek terimlerden ve kartvizitlerden daha fazlasını gerektirir. Yükselen bir yönetici olarak, tam olarak ne demek istediğimizi biliyorsunuz. Başarı büyük fikirler ve parlak liderlik gerektirir.