5 EMBA programlar içinde Genel Yönetim 2024

EMBA programlar içinde Genel Yönetim 2024Filter
    • Online Italy

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir sonraki kariyer adımınız için hazırlanın. Executive MBA Genel Yönetimi ile çeşitli ve uluslararası ekiplere liderlik etmek için yönetim uzmanlığınızı güçlendirin ve dijital dönüşüm zamanlarında yumuşak becerilerinizi nasıl kullanacağınızı öğrenin.

  • Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    SZABIST, yöneticileri ve mesleki yaşamlarında mükemmellik ve zorluklarla mücadele eden orta / üst düzey yöneticiler için iki yıllık bir EMBA derecesi sunmaktadır. EMBA altı yarıyıl boyunca iki yıllık bir programdır ve

    • Saint Petersburg, Rusya

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce, Rusça

    2000'lerin başından bu yana, Rusya'daki Stockholm Ekonomi Okulu, hem Rus hem de uluslararası deneyimli yöneticiler, liderler ve uzmanlar için en üst düzey Executive MBA programları sunmaktadır. SSE Russia Executive MBA programı, İsveç'in kapsayıcı eğitim metodolojisi, sürdürülebilirliğe vurgu ve Yenilik ve Girişimcilik ve Finansal Yönetimde seçmeli dersler ile yüksek kalibreli çalışan profesyoneller için 18 aylık bir ileri düzey genel yönetim programıdır.

  • Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Executive MBA size nasıl yenilik yapacağınızı, sürekli olarak üstün sonuçlar üreteceğinizi ve başarılı bir şekilde küresel organizasyonlara liderlik edeceğinizi öğrenme ve becerilerinizi geliştirme fırsatı sunar.