50 EMBA programlar içinde Yönetim Çalışmaları içinde Avrupa for 2024

EMBA programlar içinde Yönetim Çalışmaları içinde Avrupa for 2024Filter
    • London, Birleşik Krallık
    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yoğun kampüs deneyimini yoğun profesyonellerin ihtiyaç duyduğu esneklikle birleştiren bu yarı zamanlı programla iş ve eğitim arasında denge sağlayın.

    • City of Carlisle, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    MBA, yöneticiler için temel yönetim niteliğidir. Başarınız için tasarlanan MBA, en son iş uygulamaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olan farklı yöneticiler yaratır. Bu MBA size iş dünyası hakkında harika bir genel bakış sunar ve bilgi ve becerilerinizi daha da geliştirir. İş ortamının çok daha derin bir şekilde anlaşılmasını sağlar ve yetenekli yöneticiler olmanıza yardımcı olur. Bu küresel altın standart yönetim yeterliliği, öğrencilerin daha etkili yöneticiler veya profesyoneller olmalarını kolaylaştırmak için diğer deneyimli yöneticiler ve iş profesyonelleriyle birlikte geliştirdikleri titiz ve zorlu bir lisansüstü işletme ve yönetim deneyimi sağlar.

    • Amsterdam, Hollanda

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Geleneksel yaklaşımlardan kurtulan Executive MBA: Leading with Purpose, bilginin birlikte yaratılması ve büyük, zorlu soruları sormak ve bugünün ve yarının sorunlarına daha derine inmek için birlikte çalışmakla ilgilidir.

    • Paris, Fransa
    • Roubaix, Fransa

    Yarı zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Edhec Executive MBA, Avrupa'nın en iyi işletme okullarından birinden üçlü akredite bir programdır. Profesyonel bir dönüşüm yaşamak isteyen deneyimli yöneticiler, girişimciler ve üst düzey yöneticiler için tasarlanmıştır.

    • Barcelona, İspanya

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    İspanyol

    EAE Executive MBA, mevcut bir şirkette veya kendi işinizi kurarken mesleki gelişiminizi artırmak için oluşturulmuş yarı zamanlı MBA programımızdır. EMBA, altı yıldan fazla deneyim, hırs ve inovasyon ruhuna sahip yöneticiler ve girişimciler için tasarlanmıştır. Executive MBA programı, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyduğunuz esnekliği sağlarken, güncellenmiş ve pratik tekniklerle analitik ve liderlik becerilerinin gelişimini geliştiren bir ekosistem gibi davranır.

    • Rotterdam, Hollanda

    Yarı zamanlı

    21 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Global Executive MBA, 3-5 yıllık yönetim deneyimi de dahil olmak üzere en az 10 yıllık lisansüstü iş tecrübesine sahip üst düzey yöneticiler için ustalıkla tasarlanmış 21 aylık yarı zamanlı bir MBA'dır.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Arden University sunulan bu çevrimiçi MBA (CMI) programı, liderlik niteliklerine, iş sürdürülebilirliğine ve stratejik modeller geliştirmeye odaklanarak, işin en üst kademesinde başarılı olmak için kritik bir avantaj sağlar. İster niş bir start-up kuruyor olun, ister uluslararası kabul görmüş bir şirkette çalışıyor olun, Arden'in MBA programı size işinizi başarıya ulaştırmak için ihtiyaç duyacağınız becerileri verir.

    • Oxford, Birleşik Krallık
    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Etkileşimli ve esnek çevrimiçi sınıflar aracılığıyla İnsan Kaynakları Yönetimi alanında Avrupa MBA derecenizi kazanın. Dünya çapında çalışan yöneticiler için İnsan Kaynaklarında ideal program

    • Geneva, İsviçre
    • Online

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Online Executive MBA programı, tamamlamanız gereken temel derslerden oluşur. Konulardan bazıları arasında AI'nın sürekli yükselişi, Bir kültür dönüşümünü beslemek, Veri patlamasına ayak uydurmak, Robotlar, İnsan becerileri için artan değer, Otomasyon yeni beceri değişimlerini tetikliyor, Liderler ve işletmeler için Etik zorluklar.

    • Online Switzerland

    Yarı zamanlı

    10 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Meslektaşlarınızdan daha hızlı terfi almak ve başarılı bir lider veya girişimci olmak için ihtiyacınız olan gerçek dünya becerilerini öğrenin. Harvard Üniversitesi, MIT, Columbia, Imperial, IBM ve AWS'den uluslararası bir Çevrimiçi MBA derecesi, Birleşik Krallık onaylı ve ek kurs sertifikaları kazanın. Kendinizi rekabette farklı kılmak istiyorsanız, bu katılmak için doğru Global Online MBA programıdır!

    • Nice, Fransa
    • Online France

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış

    Ingilizce

    • Geneva, İsviçre

    Yarı zamanlı

    11 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu Executive MBA formatı, kariyerlerini bir üst seviyeye çıkarmak isteyen profesyoneller, yöneticiler, yüksek potansiyelli yöneticiler ve girişimciler için tasarlanmıştır. Bu akredite program, CEO Magazine 2021 tarafından İsviçre'de 1. ve dünyada 4. sırada yer almaktadır.

    • Online Italy

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir sonraki kariyer adımınız için hazırlanın. Executive MBA Genel Yönetimi ile çeşitli ve uluslararası ekiplere liderlik etmek için yönetim uzmanlığınızı güçlendirin ve dijital dönüşüm zamanlarında yumuşak becerilerinizi nasıl kullanacağınızı öğrenin.

    • Valbonne, Fransa
    • Belo Horizonte, Brezilya
    • + 6 more

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Program katılımcıları, zayıf sinyalleri belirlemeyi, birbirine bağlı mega trendlerde gezinmeyi ve dünyayı geleneksel yönetimin ötesinde bir bakış açısıyla anlamak için disiplinler arası bir yaklaşım geliştirmeyi öğrenirler.