Keystone logo

Global MBA programlar içinde Ekonomi 2024

filtreler

filtreler

  • Global MBA
  • Ekonomi Çalışmaları
Çalışma alanları
  • Ekonomi Çalışmaları (0)
  • Ana kategoriye geri dön
Konumlar
Daha fazla konum bulun
Derece türü
Süre
çalışma hızı
Dilim
Dilim
çalışma formatı

Arama kriterlerinize uyan program yok. Lütfen filtrelerinizi hassaslaştırın.

Clear filters

Global MBA programlar içinde Ekonomi

Global İşletme Yüksek Lisans uluslararası bir odak noktası ile işletme alanında gelişmiş bir derece. Bu derece, öğrencileri küresel ticarette ve finansta daha yüksek ödeme yapan kariyer için hazırlamaya yardımcı olabilir.

Ekonomide Global MBA Nedir? Ekonomi, tüketici davranışı ve zenginliğin aktarımıdır. Bu çalışma alanı, malların üretimini ve dağıtımını ve ekonomik büyüme için hizmet alışverişini anlamayı içerir. Bu tür lisans programındaki araştırmacılar, gerçek dünya finansal zorluklarını ve sorunlarını anlamaya çalışarak küresel piyasalarla ekonomiyi keşfedebilirler. Bu derece için müfredat, ekonometri, işletme tarihi, mikro ve makroekonomi, uluslararası ekonomik politika, küresel ekonomi, finansal piyasalar ve diğerlerini içerebilir.

İktisatta ileri derecede kazanmak, yaratıcı problem çözme ve analiz de dahil olmak üzere öğrencileri sayısız faydalı beceriyle donatabilir. Bu derece derecesi kişinin matematik yeteneklerini de geliştirebilir.

Global bir MBA dersi, okul yeri ve program uzunluğu gibi çeşitli faktörlere bağlı olabilir. Maliyetle ilgili en güncel bilgiler için, ilgilenen kişilerin doğrudan okullarla iletişim kurması ve farklı programların fiyatlarını karşılaştırması gerekir.

Ekonomide kariyer çok sayıdadır ve çeşitli endüstrilere yayılmıştır. Özellikle küresel ticaretin dijital hale gelmesinin ardından, uluslararası ekonomide ileri derecede iş ilanları için genişleyen bir ihtiyaç var. Bir öğrenci, işi diğer meslek seçenekleriyle birlikte bir satış müdürü, uluslararası tüccar veya iş geliştirme müdürü olarak görür. Bir satış müdürü, bir satış ekibinin şirket satış hedeflerine ulaşma niyetiyle yönetilmesine yardımcı olur. Uluslararası tüccarlar, müşterilere yatırımlar ve iş stratejileri konusunda danışmanlık vermek gibi bir takım sorumlulukları üstlenebilir. Bir iş geliştirme müdürü işi, şirketlerin büyümesine ve daha fazla gelir elde etmesine yardımcı olmaktır.

Adından da anlaşılacağı gibi, Global MBA programları dünyadaki birçok üniversitede mevcuttur. Akademisyenler uluslararası veya evden eğitim alabilir ve yine de çeşitli eğitim deneyimi kazanabilirler. Aşağıda programınızı arayın ve başvuru formunu doldurarak doğrudan seçtiğiniz okulun kabul bürosuyla iletişime geçin.