688 MBA programlar içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

MBA programlar içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Syracuse, Amerika Birleşik Devletleri
    • Online USA

    Tam zamanlı

    24 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    MBA@Syracuse, Syracuse University 'in en üst sıradaki çevrimiçi MBA'si, çalışan profesyonellerin ağ kurmalarını ve kariyerlerini 24 ay gibi kısa bir sürede geliştirmelerini sağlar. GMAT feragatleri mevcuttur, lisans gereklidir.

    • Online USA

    Tam zamanlı

    18 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    UNC Kenan-Flagler'in en üst sıradaki çevrimiçi MBA programı, on yılı aşkın bir süredir çevik liderleri çevrimiçi olarak şekillendiriyor. Değerlerinizi yansıtan, güçlü yönlerinizi güçlendiren ve zorlu kurslar, küresel öğrenme deneyimleri ve özel kariyer koçluğu yoluyla sizi başarı için konumlandıran bir liderlik yaklaşımı geliştireceksiniz. GMAT muafiyetleri mevcuttur.

    • Minneapolis, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    30 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Minnesota Üniversitesi Carlson İşletme Okulu'ndan son derece özelleştirilebilir Yarı Zamanlı MBA programıyla rekabetçi iş piyasasında öne çıkın. Yüz yüze ve çevrimiçi kursların birleşimi yoluyla dersler alın ve derecenizi odaklanmış seçmeli derslerle özelleştirin. Kariyer hizmetlerimizin tamamına erişebilecek ve iki buçuk yıl gibi kısa bir sürede üst düzey bir işletme okulundan derecenizi alacaksınız. İster kariyerinizi ilerleten ister değiştiren biri olun, programımız hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

    • South Orange, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    36 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Master of Business Administration gibi çevrimiçi programlarla, entelektüel olarak zorlayıcı bir ortam, gerçek dünya deneyimleri ve büyük zihinleri destekleyen sıkı sıkıya bağlı bir topluluğun desteğini sunuyoruz.

    • San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    30 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Our Lady of the Lake University'nin ikili MSW/MBA programı, kariyerlerinin bir sonraki aşamasında liderlik, idari ve yönetim pozisyonlarını sürdürmekle ilgilenen CSWE tarafından akredite edilmiş bir programdan Sosyal Hizmet Lisans derecesine sahip öğrenciler için tasarlanmıştır. Çevrimiçi olarak teslim edilir ve CSWE ve ACBSP tarafından akredite edilmiştir. Bu program, Hispanik çocuklar ve ailelerle çalışmak için ihtiyaç duyduğunuz özel becerileri sağlar ve sizi lisanslı sosyal hizmet uzmanı sınavına hazırlar.

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Calvin Üniversitesi'nden çevrimiçi İşletme Yüksek Lisansı, programınıza göre bir yıl kadar kısa bir sürede tamamlanabilir. Hristiyan değerlerine dayalı hızlandırılmış bir müfredat aracılığıyla program, gerçek dünyadaki iş sorunları için pratik becerilerin yanı sıra sektörde deneyimli eğitimcilerden destek ve kişiselleştirilmiş eğitim sunar. Program, kariyerinizde rekabet avantajı sağlamak için tasarlanmış iki isteğe bağlı konsantrasyon sunar.

    • Queens, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    John's Tobin İşletme Koleji'nden Vergilendirme çevrimiçi MBA programında, karmaşık vergi kanunları ve yönetmeliklerini yorumlamak için uygulanabilir teorik ve teknik vergi bilgisini kazanacaksınız.

    • Charlotte, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Queens University of Charlotte Küresel İşletme Yönetimi yoğunluğuna sahip çevrimiçi MBA'de, ortaya çıkan küresel iş fırsatları ve zorluklarında lider olarak başarılı olma anlayışını ve yeteneğini geliştireceksiniz. Uluslararası finans yönetimi, küresel iş stratejisi ve kültürler arası yönetim konularından üç seçmeli ders seçerek derecenizi kişiselleştirin ve ayrıca kapsamlı bir uluslararası iş öğrenme deneyimi.

    • Marshall, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Southwest Minnesota State University çevrimiçi MBA ile küresel öğrencilerden oluşan bir topluluğa katılın. Bu program, sanal bir öğrenme platformu aracılığıyla tamamen çevrimiçi olarak sunulur ve diğer taahhütlerinizi korurken MBA'i sürdürmenize olanak tanır. Girişimcilik, genel yönetim, organizasyonel liderlik, uluslararası işletme ve liderlik, pazarlama, konaklama, insan kaynakları veya sağlık yönetimi alanlarında bir konsantrasyon seçin.

    • Rock Hill, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Winthrop University'nin 30 kredi saatlik çevrimiçi İşletme Yüksek Lisans (MBA) programı, mevcut ve gelecekteki rollerinizde inançla liderlik etmenizi sağlar. Temel kursları tamamlarken İş Analitiği, Mali Analiz ve Organizasyonlarda Liderlik alanlarında mikro sertifikalar kazanırken, özel öğretim üyeleri tarafından verilen titiz bir AACSB onaylı programda öğreneceksiniz. Günümüzün en zorlu iş zorluklarını çözecek yetenek ve güvenle mezun olacaksınız.

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Rivier Üniversitesi'nden BT Yönetiminde ACBSP tarafından akredite edilmiş çevrimiçi İşletme Yüksek Lisansı (MBA), BT'yi bir kaynak olarak nasıl yöneteceğinizi öğretir. Teknolojiyle yeniliği nasıl yönlendireceğinizi, sanal ortamlarda ekipleri yönetmeyi, sistemleri güvenli hale getirmeyi ve veritabanlarını yönetmeyi öğrenin.

    • Fairfax, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    33 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Küresel bir bakış açısı ile farklı bir beceri seti sunarak, George Mason'ın çevrimiçi MBA öğrencilerine dünya çapında iş, hükümet ve kamu kurumlarında kritik liderlik rollerini üstlenmek için güven ve güven verir. Dersler tamamen çevrimiçi olarak mevcuttur ve yoğun, profesyonel öğrenciler için tasarlanmıştır.

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Carlow Üniversitesi'nden Dolandırıcılık ve Adli Tıp alanında çevrimiçi bir İşletme Yüksek Lisansı, öğrencilere iş dünyasında etiği teşvik etmeye hazırlanırken en üst düzeyde esneklik sağlar. Kapsamlı kurslar, alanında uzman kişilerden kişiselleştirilmiş eğitim almak isteyen meşgul profesyoneller için tasarlanmıştır. İki yıl içinde mezun olun ve ulusal Sertifikalı Dolandırıcılık Denetçileri sınavına girmeye ve sahtekarlığı önleme ve yönetiminde lider olmaya hazır olun.

    • Scranton, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Scranton Üniversitesi'nin AACSB tarafından akredite edilmiş İş Analitiği uzmanlığına sahip MBA'si, büyüyen iş analitiği alanında bir kariyer hedefleyen MBA'nin sunduğu iş hakkında geniş bir genel bakış elde etmek isteyen öğrenciler için her iki dünyanın da en iyisidir.

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Metodist Üniversitesi ile çevrimiçi MBA'inizi bir yıl kadar kısa bir sürede tamamlayın. Maaşınızı artırın, kariyerinizi ilerletin veya değiştirin ve bu esnek, rekabetçi fiyatlı programda pazarlama, yatırım bankacılığı, operasyonlar, yönetim, girişimcilik danışmanlığı ve daha pek çok alan için gereken becerileri kazanın. Reeves İşletme Okulu, MBA sunmak için İşletme Okulları ve Programları Akreditasyon Konseyi (ACBSP) tarafından ulusal olarak akredite edilmiştir.