70 MBA programlar içinde Afrika for 2024

MBA programlar içinde Afrika for 2024Filter
    • Cape Town, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Güney Afrika'nın en güzel şehri Cape Town'da, dünya çapında bir üne sahip, dünya çapında bir işletme okulunda eğitim alın. University of Cape Town Graduate School of Business te (UCT GSB) öğrenmeye tutkuyla bağlıyız ve kendimizi bu ülkenin ve diğer gelişmekte olan pazarların karşı karşıya olduğu önemli gelişimsel zorlukları ele almaya ve sosyal duyarlılığa adadık. Karmaşık ortamlardaki kritik zorluklara yönelik yaratıcı çözümleri anlayarak ve belirleyerek profesyonel bilginizi geliştirin ve geleceğin iş lideri olun. Güney Afrika ve ötesinde olumlu toplumsal değişimi yönlendirmek için benzersiz bir bakış açısı ve uzmanlık kazanın.

    • Curepipe, Mauritius

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Otelcilik Yönetimi MBA programı, öğrencilere bu alanda kariyer yapma fırsatı sunmaktadır. Programımız, öğrencilerin hızla büyüyen bu konaklama endüstrisinde girişimci veya pazarlama liderleri olarak ortaya çıkmalarına yardımcı olacak temel temel bilgilerin yanı sıra pratik becerilerin de edinilmesine odaklanmaktadır.

    • Arusha, Tanzanya
    • Lusaka, Zambiya

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Ulaşım ve Altyapı, sosyal ve ekonomik kalkınmanın artırılması için önemli ön koşullar olarak belirlenmiştir. ESAMI, taşımacılık sektöründe kritik bir eğitimli personel kitlesi olmadan operasyonel performansının zayıf kalacağının farkındadır, bu nedenle MBA-TELM'in tanıtımı.

    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri
    • Oman Online, Umman
    • + 6 more

    Tam zamanlı

    14 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    İş Sağlığı ve Güvenliği programı İşletme Yüksek Lisans Programı (MBA), öğrencileri alanda etkili liderler olmaya hazırlayan kapsamlı bir müfredat sunar. Program, iş sağlığı ve güvenliği yönetimi ile ilgili çok çeşitli konuları kapsayan temel modüller ve uzmanlık modüllerinden oluşmaktadır.

    • Cairo, Mısır
    • Skanderborg, Danimarka
    • + 2 more

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Yüksek Lisans programının amacı, öğrencileri hem kamu hem de özel sektörde yönetim ve liderlik kariyerlerine hazırlamaktır. Öğrenciler, temel yönetim bilgisi ve becerileri konusunda kapsamlı bir temel kazanır ve çeşitli organizasyonel ortamlarda akıllı karar verme için gelişmiş araç ve teknikleri başarıyla uygular.

    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri
    • Lagos, Nijerya
    • + 15 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    BAE (Dubai, Sharjah, Abu Dabi), Suudi Arabistan (Riyad, Cidde), Nijerya (Lagos, Abuja), Güney Afrika (Cape Town, Johannesburg, Durban), Ruanda, Gana'dan çevrimiçi, yarı zamanlı veya uzaktan eğitim modunu inceleyin , Hindistan vb. Sağlık Yönetimi alanında bir yıllık MBA (İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı), sağlık sektöründe mükemmel bir kariyer bekleyen sağlık profesyonelleri için tasarlanmış kapsamlı bir programdır. Programın tamamlanmasının ardından, öğrencilere Cambridge International Qualifications'dan sağlık yönetimi alanında lisansüstü diploması ve Universidad Catolica de Murcia, UCAM'dan Sağlık Hizmetleri Yönetimi alanında MBA verilecektir. Sağlık Yönetimi alanında MBA'e kaydolan öğrenciler, Uluslararası İnsan Kaynakları, Stratejik Değişim Yönetimi, Stratejik Yönetim ve Liderlik ve Operasyon Yönetimi ile ilgili temel modülleri ve Bölüm 1'de Sağlık Yönetimi ve Liderlik ve Sağlık Hizmetleri Operasyonları Yönetimi konusunda uzmanlaşmış modülleri, ikinci bölümde ise, üstleneceklerdir. öğrenciler tez çalışması ile birlikte Sosyo-Ekonomik - Yasal Çevre modülünü tamamlayacaklardır.

    • Washington, Amerika Birleşik Devletleri
    • Gambia Online, Gambiya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    IOSD (Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Örgütü) ile Ortak Girişimi olan bu uzman ve uygun fiyatlı MBA, temel bilgi, tematik kapsam ve derinlik ve küresel uygulanabilirlik açısından çıtayı belirleyen, koçluklu Oxford tarzı bir programdır.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    21 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Johannesburg Business School'un (JBS) amacı açık: İnsanları küçük ve orta ölçekli işletmeler yetiştirecek şekilde donatmak ve böylece istihdam yaratmak ve ekonomimizi genişletmek istiyoruz.

    • Online

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Küresel iş stratejisi, risk ve itibar, kurumsal diplomasi alanlarındaki bilgileri uygulama becerinizi geliştirmek için MBA 1 yıllık Programımıza katılın. Mezun olduktan sonra, mevcut ve gelecekteki rollerinize gelişmekte olan ekonomilerde iş yapmak bir gerçeklik haline gelecek ve üst düzey yönetici pozisyonları için uluslararası rekabet etmeye hak kazanacaksınız.

    • Nairobi, Kenya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu, öğrencileri iş ve ilgili alanlarda bir kariyere hazırlamayı amaçlayan iki yıllık bir programdır. Dinamik küresel iş ortamında bir profesyonel olarak gerçekleştirmek için gereken yönetim becerilerini hesaba katan geniş tabanlı bir işletme yönetimi eğitimi verilmektedir. Öğrencilerin bugünün küresel pazarında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları etkili yöneticileri ve organizasyon liderlerini öğrenmeleri için önemli becerileri öğrenmelerini sağlayarak inanç ve Hıristiyan değerlerini bütünleştirir. Hristiyan liberal sanatlarının ve mesleki eğitimin lisansüstü çalışmasını bütünleştirir.

    • Kigali, Ruanda

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    en son teknolojileri işlemlerin farklı şekillerde yönetim sektöründe kullanılan bu ders ile senkronize olabilir. Anlamak ve bütçeleme ve yönetim her türlü içine çekmek, yeteneklerinizi yükseltme ve sanayi pratik yönlerini bir fikir almak için bir simüle bankacılık ortamında çalışmak, bir anlama ve Uluslararası ve Ulusal Çevre gerçekleşen sürekli değişikliklere uyum olmalı.

    • Oxford, Birleşik Krallık
    • Hong Kong, Hong Kong
    • + 5 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Master of Business Administration iddialı, motive mezunları için dünya çapında tanınan lisansüstü yeterlilik.

    • Liège, Belçika
    • Casablanca, Fas
    • + 1 more

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Fransızca

    HEC Liège ve ESCA'nın Uluslararası MBA'si, Fransızca olarak sunulan ve Kazablanka'daki deneyimli yöneticiler için tasarlanmış bir yönetici yarı zamanlı MBA'dir (60 kredi). 18 aya yayılan bu kapsamlı eğitim programı gerçek bir profesyonel sıçrama tahtasıdır.

    • Texas City, Amerika Birleşik Devletleri
    • Lusaka, Zambiya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    TAU'da MBA Programı, öğrencilere çeşitli yönetim becerilerini daha etkileşimli bir şekilde birleştirir. Program, öğrencileri iş ortamıyla büyük bir güvenle yüzleşmeleri için donatacak ve aynı zamanda öğrencilerin küresel iş zorluklarıyla yüzleşmek için temel becerilerini ateşleyecektir.

    • Cape Town, Güney Afrika Cumhuriyeti
    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti
    • + 1 more

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Kendinizi iyi eğitimli ve çok yönlü olarak tanımlar mısınız? Yöneticilerin iş hayatında karşılaştığı sayısız sorunun üstesinden gelebiliyor musunuz? Çevreyi önemsiyor, küresel sorunları anlıyor ve işlerinizi etik ve sürdürülebilir bir şekilde yürütüyor musunuz? Mevcut kalifikasyonunuzu, bilginizi ve becerilerinizi geliştirmek için gelişmiş genel stratejik yönetim becerileri ve yetkinlikleri edinmek ister misiniz? Yukarıdaki açıklama sizin için geçerliyse, Milpark Education 'nin amiral gemisi kalifikasyonu olan MBA için mükemmel bir seçimsiniz!