253 MBA programlar içinde Asia for 2024

MBA programlar içinde Asia for 2024Filter
    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Başından beri lider olarak size odaklanan bu birinci sınıf uluslararası yarı zamanlı MBA programına ilişkin beklentilerinizi arttırın. Girişimcilikten uluslararası finansmana, en yeni düşüncelerden yararlanacak ve günümüzün rekabetçi pazarında sizi ayıracak becerileri geliştireceksiniz.

    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    EAHM'de 1 yıllık kurs ve 6 aylık araştırma projesinden oluşan bu Yüksek Lisans programı, bilgi ve becerilerini yükseltmek için bir sonraki adımı atmak isteyenler içindir. Program sayesinde öğrenciler işlerini ve derslerini kolaylıkla dengeleyebilir ve sektörde geniş bir kalite ağı kurabilirler. Dünya çapında 100'den fazla markayla çalışmış mezunları ile EAHM, birinci sınıf fırsatlara açılan bir kapıdır.

    • Be'er Sheva, İsrail
    • Sde Boker, İsrail

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Guilford Glazer İşletme ve Yönetim Fakültesi'ndeki MBA Uluslararası Programı, MBA öğrenme deneyimini zenginleştirmeye hizmet eden ders dışı fırsatlarla titiz bir teorik ve pratik akademik Programı birleştiren benzersiz, bütünleştirici bir yıllık çalışma Programıdır. Bir yıllık İngilizce MBA Programımız, hem çalışan profesyonellere hem de uluslararası öğrencilere MBA kazanma, Start-Up Nation'ı keşfetme ve mesleki ufuklarını genişletme fırsatı sunar.

    • Ramat Gan, İsrail

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    International MBA programı, Startup Nation'da tamamen İngilizce olarak verilen bir yıllık bir programdır. IMBA programımıza İsrail'deki Bar-Ilan University katılın ve girişimciliği, küresel yönetimi, finansmanı ve pazarlamayı öğrenin.

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    İşletme Yüksek Lisans (MBA) Programı, bilgilerini güçlendirmek ve geniş bir yelpazede yetkinliklerini geliştirmek isteyen bireyler için tasarlanmıştır. MBA Kursu, sınıf tabanlı bir etkileşimin tüm avantajlarını satan benzersiz bir pedagoji ile tamamen çevrimiçi olarak sunulur. MBA kabulü, Ocak, Mayıs ve Eylül olmak üzere üç giriş için yıl boyunca açıktır. Program, yalnızca sınırlı bir süre için özel MBA bursları nedeniyle eskisinden daha uygun hale getirildi.

    • Berlin, Almanya
    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Satış Yönetimi alanında uzmanlaşmış modüllere sahip MBA, size yalnızca etkili satış stratejilerini öğretmekle kalmaz, aynı zamanda olağanüstü satış konseptlerini geliştirmenize, değerlendirmenize ve uygulamanıza da olanak tanır. Bu lisans programı, başarılı satışların merkezinde yer alan tüm hususları kapsamlı bir şekilde kapsar.

    • London, Birleşik Krallık
    • Boston, Amerika Birleşik Devletleri
    • + 1 more

    Yarı zamanlı

    26 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Evden ilerlemek isteyen dünya çapındaki profesyonellerden oluşan bir grubun parçası olun. Küresel bakış açısına sahip öğrencilere en üst düzeyde esneklik sunan sürükleyici bir yaparak öğrenme deneyimi sunmak için en üst sıralarda yer alan MBA programımızı çevrimiçi hale getirdik.

    • Jerusalem, İsrail

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    İsrail, kanserden diyabete, Parkinson hastalığından fıtıklara kadar çeşitli durumlar için çığır açan, genellikle hayat kurtarıcı tedaviler geliştirerek uzun süredir tıpta yeniliklerin ön saflarında yer alıyor. Med-Tech Yeniliği, The Hebrew University of Jerusalem adresinde sunulmaktadır.

    • Jdeideh, Lübnan

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Yüksek Lisans derecesi programı, öğrencileri açık ve eleştirel düşünme, sağlam muhakeme, etkili iletişim, tüm eylemlerde dürüstlük ve hizmet fırsatlarının tanınmasını gerektiren liderlik rollerine hazırlar.

    • Fayette, Amerika Birleşik Devletleri
    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    MBA, öğrencilere liderlik, fonksiyonel bölüm entegrasyonu, etik yönetimi ve risk değerlendirmesi konularında bir bakış açısı sağlayan ileri görüşlü bir müfredattır. Program, öğrencilere etik ve yönetsel sorunları yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen saygın bir eğitim ortamında inceleme fırsatı sunar.

    • Tbilisi, Gürcistan

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Yüksek Lisans Programının amacı hızla değişen uluslararası iş ortamında faaliyet gösterebilecek profesyoneller hazırlamaktır; hem yerel hem de küresel pazarlarda rekabet edebilir.

    • Rajgir, Hindistan

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Okul Yönetimi Çalışmaları, hem Hintli hem de Uluslararası öğrencilere / profesyonellere açık olan Sürdürülebilir Kalkınma ve Yönetim alanında bir MBA programı sunmaktadır. Okulun amacı, sürdürülebilir büyüme için yalnızca pazarın mevcut eğilimlerine duyarlı olmakla kalmayıp, aynı zamanda çok yönlü küresel sürdürülebilir büyümeye yenilikçi çözümler sunan, aynı zamanda çok çeşitli küresel sürdürülebilirlik sorunlarına yenilikçi çözümler sunan öğrenciler yetiştirmektir.

    • Baku, Azerbaycan

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Azerice

    • Niigata, Japonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    MBA programımız iş kariyerinize öncelik verir. Seçtiğiniz kariyer olanaklarına pasaport, en iyi şirketler IUJ MBA işe alır. Küresel bir mezunlar ağından, birinci sınıf fakültelerden, bölgesel topluluklardan, çok uluslu şirketlerden ve hükümetlerden destek.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Endüstri 4.0 devrimi trendinde, çağımızın rekabet avantajı, inovasyonu hedefleyen bilgi kaynaklarıdır. Vietnam, kurumsal yönetimin ihtiyaçlarını karşılamak için insan kaynaklarının niteliği konusunda büyük bir zorlukla karşı karşıya.