704 MBA programlar içinde Avrupa for 2024

MBA programlar içinde Avrupa for 2024Filter
    • Barcelona, İspanya

    Tam zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, İspanyol

    Neuro-MBA'imiz başarılı yöneticiler ve girişimciler için bir zorunluluktur. XXI. Yüzyılın yeni trendleri ve zorluklarıyla uyumlu, Neuro yaklaşımıyla benzersiz ve avangart bir iş programıdır.

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Bu program size Salesforce yazılımıyla çalışma konusunda önemli bir deneyim kazandıracak, yazılıma özgü becerileri öğretecek ve Salesforce'u nasıl kullanabileceğinizi kapsamlı bir şekilde anlamanızı sağlayacaktır. Ayrıca yeni müşteri edinme fırsatlarını belirlemek için pazarlama stratejinizi, satış stratejinizi ve müşteriyi elde tutma sürecinizi nasıl geliştireceğinizi ve optimize edeceğinizi de öğreneceksiniz.

    • Paris, Fransa
    • Heidelberg, Almanya
    • + 2 more

    Tam zamanlı

    15 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    45 kredilik Uluslararası İşletme MBA derecesi programı, tam zamanlı olarak üç yarıyıl ve bir yaz dönemi içinde tamamlanabilir. Program, finans, muhasebe, pazarlama ve yönetimin yönetimsel yönlerine odaklanan kurslar sunmaktadır. Vaka çalışmaları, öğrencileri büyük çok uluslu şirketlerin yanı sıra küçük işletmelerde yönetim pozisyonlarına hazırlamak için tasarlanmıştır.

    • Community of Madrid, İspanya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol

    EALDE İşletme ve Yönetim Yüksek Lisansı (MBA), uluslararası geçerliliğe sahip kendi çift diplomanızı almanızı sağlayan çevrimiçi bir yüksek lisans derecesidir. Bu programın amacı, her türlü şirket ve organizasyonun yönetimine ve değişimine liderlik etmek için gerekli beceri ve yetenekleri aktarmaktır.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    IU Uluslararası Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden uluslararası kabul görmüş Salesforce MBA derecesi ile B2B ve B2C ara bağlantılarında uzman olun. Küresel pazarların ve şirketlerin temel yönlerini, bu pazarlarda nasıl gezineceğinizi ve bunları kendi avantajınıza nasıl kullanacağınızı anlayın. Pazarlamadan liderlik becerilerine ve finansa kadar her şeyi kapsayın ve tüm potansiyelinizi ortaya çıkarın. Profesyonel profilinizi daha da geliştirmek için resmi bir Salesforce sertifikası da alabilirsiniz.

    • Gibraltar, Cebelitarık

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    University of Gibraltar MBA University of Gibraltar size meydan okumayı ve ilham vermeyi amaçlayan çağdaş ve kariyer odaklı bir yönetim programıdır. Kariyer beklentilerinizi artırmak veya yönünü değiştirmek istediğinizde, MBA sizi rekabetten ayrı tutacak işletme yönetimi becerileri sağlayacak olan seçkin bir profesyonel niteliktir.

    • Wrexham, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    MBA yeterliliği, rekabetçi ve giderek küresel bir alanda konu bilgisini artırmak, yönetim becerileri portföyü oluşturmak ve gelecekteki kariyer beklentilerini geliştirmek isteyen lisansüstü işletme öğrencilerinin amiral gemisi niteliği olmaya devam etmektedir.

    • Rennes, Fransa

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Rennes1 Üniversitesi İşletme Enstitüsü ( IGR-IAE Rennes ) tarafından Eylül 2008'de başlatılan Uluslararası Yönetim Yüksek Lisansı, özellikle 4 yıllık ekonomi veya yönetim lisans derecesine sahip İngilizce konuşan öğrencilere ve aynı zamanda bir geçmişe sahip mezunlara yöneliktir. yönetim dışında (mühendislik, kimya, sağlık, beşeri bilimler ve sosyal bilimler).

    • City of Carlisle, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    MBA, yöneticiler için temel yönetim niteliğidir. Başarınız için tasarlanan MBA, en son iş uygulamaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olan farklı yöneticiler yaratır. Bu MBA size iş dünyası hakkında harika bir genel bakış sunar ve bilgi ve becerilerinizi daha da geliştirir.

    • Madrid, İspanya

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yükselerek, iş, şirket, sektör değiştirerek veya kendi işinizi kurarak profesyonel kariyerinize yeniden başlayın. MBA, size şirketin 360 derecelik bir vizyonunu ve liderlik becerilerini vererek sizi projelere, ekiplere ve hatta departmanlara liderlik etmeniz için eğitecektir. EAE Business School Madrid'de İngilizce MBA ile karar verirken daha fazla güven kazanacak ve temel yönetim teknikleri ve araçlarında ustalaşacaksınız. Ekonomik fayda sağlayan, hem toplum hem de çevre üzerinde olumlu etki yaratan projeler ve şirketler geliştirir.

    • Online Spain

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Küresel inovasyonun hızı ve teknolojinin hızlı gelişimi, geleneksel iş modelini ve şirketlerin pazara, işleyişe ve yönetime yaklaşımını dönüştürüyor. Bu senaryoda, şirketlerin yapısı, küresel iş ortamında başarılı olmak için sert ve yumuşak becerilere sahip olması gereken yöneticiler ve profesyonellerin rolü ile birlikte rafine edilecektir. Küresel İşletme Yönetiminde Bilim Ustası, şirketlerin evrimi, büyümesi ve başarısı için dijital teknolojilerin etkisinin ve günümüzün dijital dünyasında faaliyet gösterecek bilgi, beceri ve profesyonel uygulamaların küresel bir perspektifini sağlayan kapsamlı bir programdır. Program, küresel bir iş perspektifi ve geleneksel yapıları iyileştirmek ve yeni organizasyonel modeller oluşturmak için teknolojilerin nasıl kullanılacağına dair geniş bir anlayış kazanmak isteyen lisansüstü öğrenciler ve profesyoneller için özel olarak tasarlanmıştır. Uluslararası ticaret, küresel finans, dijital dönüşüm ve liderliği kapsayan multidisipliner bir müfredat aracılığıyla usta, siyasi, sosyal ve çevresel ortamlarla ilişkili riskleri göz önünde bulundurarak küresel bağlamda gelişmiş iş stratejilerini uygulama becerilerini sağlar. Durum analizi, vaka çalışmaları ve simülasyonlar gibi en son öğretim metodolojilerini kullanan Master, öğrencilerin pratik bilgi, eleştirel düşünme ve yenilikçi problem çözme becerileri geliştirmelerine olanak tanır.

    • Brussels, Belçika
    • Wiltz, Lüksemburg

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış

    Ingilizce

    QS Executive MBA Sıralaması'na göre ortak EMBA programları kategorisinde dünya çapında 26. sırada yer alan UBI Business School , Küreselleşme, Dijital Ekonomi ve İyi Vatandaşlık odaklı, Brüksel, Belçika'da Hyflex İngiliz MBA programları sunmaktadır. İleriyi düşünen MBA programımız, öğrencilerimizi yalnızca yarının iş dünyasına hazırlamakla kalmaz, aynı zamanda mezunlarımıza güçlü profesyonel fırsatlar da sunar; bu fırsatlar, QS tarafından Kariyer Sonuçlarında 1 numara olarak tanınmaktadır. Tüm UBI öğrencileri, UBI'nin Londra'daki Middlesex Üniversitesi (Birleşik Krallık) ile ortaklığı aracılığıyla dünya çapında tanınan bir Birleşik Krallık diploması için eğitim alır ve kazanır.

    • Villingen-Schwenningen, Almanya

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    HFU MBA, küresel pazarlarda iş yönetimini öğrenmek isteyen profesyoneller için tasarlanmıştır. Dinamik ve uluslararası deneyime sahip bir fakülte tarafından tamamen İngilizce olarak öğretilen öncü bir müfredat sunuyoruz.

    • Marbella, İspanya

    Tam zamanlı

    8 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu çevrimiçi MBA programı, tam bir MBA elde etmek için gereken 180 kredinin 120 kredisini sağlayan Stratejik Yönetimde Seviye 7 Genişletilmiş Diplomadır. Kalan 60 kredi, şahsen veya video aracılığıyla Schellhammer Business School gönderilip savunulabilen bir tezden oluşuyor. Alternatif olarak, öğrenciler kalan 60 krediyi bir İngiltere Üniversitesinde bir MBA tamamlayarak kazanabilirler. Programın kendisi 30 etkileşimli modül ve 8 yazılı ödevden oluşmaktadır. Çevrimiçi öğrenme platformu, videolar, önerilen alıştırmalar ve okumalar, çevrimiçi kaynaklar ve her modül için kendi kendini sınama alıştırmaları dahil olmak üzere 30-50 rehberli öğrenme saati sunar. Ortalama olarak bir öğrenci modül başına yaklaşık 15 saat harcar ve kursu 8-12 ayda tamamlar.

    • Amsterdam, Hollanda

    Yarı zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Günümüzün belirsiz ortamında, hem işletmeler hem de toplum aktif olarak cevaplar arıyor ve VU Amsterdam'da çözümler bizde. Öncü MBA programımız, sizin gibi girişimci liderleri güçlendirmek ve iş zekanızı ve küresel etkinizi artırmak için tasarlanmıştır.