20 MBA programlar içinde Brezilya for 2024

MBA programlar içinde Brezilya for 2024Filter
    • Nantes, Fransa
    • São Paulo, Brezilya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Gıda ve tarım konusunda tutkulu olan geleceğin yöneticileri için, gıda ve tarım işletmeciliği (FAM) programında Master of Science, sorumlu ve yenilikçi bir şekilde dünyadaki gıda zorluklarını daha iyi yönetmek için en iyi akademik ve pratik iş bilgilerini sunar.

    • São Paulo, Brezilya

    Yarı zamanlı

    4 yarıyıllar

    Uzaktan Eğitim

    Portekizce

    Pazarlamada MBA, farklı boyut ve sektörlerdeki kuruluşlarda çalışmak için pazarlama ve strateji alanlarında yöneticiler yetiştirmeyi, verimli yönetsel karar vermeye ve uyumlu yönetsel tutumların geliştirilmesine yol açan pazar eğilimleri vizyonunun geliştirilmesini desteklemeyi amaçlamaktadır. pazara, etik değerlere ve kurumsal sorumluluğa odaklanma felsefesi.

    • São Paulo, Brezilya

    18 aylar

    Kampüste

    Liderlik MBA ve İnsan Yönetimi içeren ve yönetsel becerilere sahip, tüm iş alanlarında entegre, İnsan Yönetimi odaklanarak, modern yönetim araçları birleştirir

    • São Paulo, Brezilya

    18 aylar

    Kampüste

    Program yönetim becerileri ve finans fonksiyonel uzmanlık geliştirilmesi ve iyileştirilmesi üzerinde duruluyor.Otelde çağdaş olan, muhasebe ve finans anlayışlar sağlar ve

    • São Paulo, Brezilya

    18 aylar

    Kampüste

    Program pazarlama fonksiyonel uzmanlığı ile yönetim becerilerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi üzerinde duruluyor.Bu çağdaş ve pratik bir yaklaşım ile, pazarlama anlayışlar sağlar

    • São Paulo, Brezilya

    Yarı zamanlı

    24 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Americas MBA, dört seçkin işletme okulu - FIA, ITAM, Simon Fraser University ve Vanderbilt University - arasındaki ortak bir programdır. Brezilya, Meksika, Kanada ve ABD'den öğrencileri entegre ederek, Amerika'nın dört büyük ekonomisine vurgu yaparak uluslararası yönetimde benzersiz bir MBA sunuyorlar. Amerika'nın dört dinamik ekonomisi – Eşsiz bir MBA programı.

    • Paraná, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Kurs, giderek daha rekabetçi ve küreselleşen işletme yönetimi pazarının taleplerini karşılamayı, profesyonellere finansal yönetimle ilgili bilgilerini geliştirme ve teorik yansıtma, okumalar ve vaka analizi yoluyla daha fazla çalışma sağlama imkanı sunmayı amaçlamaktadır. Amaç: Profesyonelleri, organizasyonların finansmanını yönetme uygulaması için araçsallaştırmak, stratejilerin gerçekleştirilmesi için teorik ve metodolojik sübvansiyonlar sunmak, rafine kritik kapasite ile ve finansal kaynakların yaratılmasına ve verimli yönetimine odaklanın.

    • Bahia, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Proje yönetiminde rol alma bakış açısıyla, yüksek öğretim profesyonelleri için lato sensu lisansüstü düzeyinde profesyonel bir eğitim kursu sunun. Proje Yönetimi ile çalışmak isteyen yöneticiler ve mühendisler başta olmak üzere farklı alanlardan profesyoneller.

    • Jardim São Paulo, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Lojistik, yalnızca malların taşınması, depolanması ve işlenmesi ve tüketilmesi için uygun hale getirilmesi gibi geleneksel rolleri yerine getirmeyi bıraktı. Tedarik zinciri yönetimi (Tedarik zinciri yönetimi) kavramı altında, Business Logistics, organizasyonların stratejilerinde artan sorumluluklar üstlenmiştir. Profesyoneller, rekabetle yüzleşmeye katkıda bulunan kaynakları ve süreçleri belirlemeye ve kullanmaya hazırlıklı olmalıdır ve şirketler, beklenen sonucu temel olan kaliteye, üretkenliğe ve maliyete öncelik vermesi gereken verimli müzakereler yoluyla rekabet avantajları geliştirmeli ve tedarik zincirinde işbirliğine dayalı ilişkiler uygulamalıdır.

    • Prados, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Öğrencinin küreselleşmiş ve rekabetçi bir pazarda hareket etmesini, geniş bir dış ticaret görünümü sunmasını, belirli bilgiler oluşturmasını ve mesleğin uygulanması için pratik beceriler geliştirmesini sağlayın, örneğin: ithalat ve ihracat süreçlerini yürütmek, döviz işlemlerini yönetmek, ve uluslararası finans, karar vermeyi desteklemek için gümrük mevzuatının doğru uygulanması, dış ticaretin lojistik planlaması, uluslararası iş stratejilerinin oluşturulması ve uygulanması, diğerleri arasında;

    • Mirante do Paranapanema, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Kurs önerisi, öğrenciyle birlikte, ders programı boyunca tek bir şirkete dayanan teorik temeller ve vaka incelemeleri tarafından geliştirilen tüm disiplinler nedeniyle Kurstan FireBook (hayatta kalma kiti) adı verilen didaktik bir materyal geliştirmektir. Böylece öğrenci, bir Kontrolörlük ve Finans Uzmanının geliştirmesi gereken çeşitli becerilere doğrusal ve aynı zamanda geniş bir odaklanma sağlayacaktır.

    • Granja dos Cavaleiros, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Bu ders, profesyonellerin, elektrik israfıyla mücadele ve yenilikçi çözümler belirlemeyi, rekabet gücü kazanımı ve sosyo-çevresel etkileri azaltmayı amaçlayan üretken sektörlerde Enerji Verimliliği Programlarının Planlanması, Kontrolü, Geliştirilmesi, Enerji Danışmanlıkları ve Denetimleri gerçekleştirebilmelerini sağlar. . Metodoloji: Ders, görsel-işitsel kaynaklarla desteklenen açıklayıcı ve pratik sınıfların yanı sıra grup çalışması, vaka çalışmaları, sunumlar yoluyla yoğun bir şekilde geliştirilecektir. Didaktik dinamikler ve filmler, öğrenmenin pekiştirilmesini sağlamak için kullanılır. Öğrenci, UFF tarafından sunulan malzeme ve teknik kaynaklara ek olarak üniversitenin laboratuvarlarına erişebilecek.

    • Rosário de Fátima, Brezilya

    Kampüste

    Portekizce

    Dersin amacı, değer yaratma amacıyla iş ve finans teorisi ve pratiği yoluyla stratejik bir vizyon geliştirmek;

    • Bauru, Brezilya

    Ingilizce, İspanyol, Portekizce

    Vergi Yönetimi ve Planlama kursu, kurumsal işletmelerde ortaya çıkan zorluklarla yüzleşmek için vergi yönetiminde hareket etmek isteyen, piyasa ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan, profesyonellerin vergi alanında giderek daha fazla güncelleme ve bilgi aradığı profesyonelleri hedeflemektedir. kamu, özel veya üçüncü sektör kuruluşlarına başvurmak için.

    • Rio de Janeiro, Brezilya

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    COPPEAD, dünyanın en iyi işletme okullarından biridir ve küresel performans için iş liderlerinin eğitiminde uluslararası kalite standartlarını takip eden Brezilya'daki tek Tam Zamanlı MBA'yi sunmaktadır. Bu nedenle, programın tüm kıtalarda 42 işletme okulu ile ortaklıkları bulunmaktadır. Buna ek olarak, en geleneksel Brezilya Federal Üniversitesi'nin bir parçası olduğumuz için, program% 100 öğrenimsizdir ve Brezilya'da bir stricto sensu master derecesine karşılık gelir.