26 MBA programlar içinde Kanada for 2024

MBA programlar içinde Kanada for 2024Filter
    • Halifax Regional Municipality, Kanada

    Yarı zamanlı

    3 yıllar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Kariyerinin ortasındaki yoğun profesyoneller için tasarlanan Dalhousie'nin Harmanlanmış Çevrimiçi MBA programı, program sunumu aracılığıyla öğrencilerin kariyerlerini kendi şartlarına göre ilerletmelerine olanak tanır. Programın %90'ı eşzamansız olarak çevrimiçi olarak verildiğinden, kişisel veya profesyonel yaşamınızda ciddi değişiklikler yapmak zorunda kalmadan nerede olursanız olun öğrenin. Programın geri kalanını, sınıf arkadaşlarınız, profesörleriniz ve eğitmenlerinizle zengin bağlantılar kuracağınız Kanada'daki belirli şehirlerde her akademik dönemin sonunda iki ila beş günlük yoğun oturumlarda tamamlayın.

    • Saint John, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kanada'daki en eski İngilizce dili Üniversitesi tarafından sunulan New Brunswick Saint John Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) programı dünya standartlarında bir eğitim sunmaktadır.

    • Victoria, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Royal Roads'ta Üst Yönetimde İşletme Yüksek Lisansı (MBA), kariyerlerini ve uzmanlıklarını daha da ileriye götürmek isteyenlere belirgin avantajlar sunar. Royal Roads, yapılandırılmış çevrimiçi kursları iki kısa kampüs içi konaklama ile birleştiren harmanlanmış bir MBA programı sunma konusunda 20 yıllık deneyime sahiptir.Programı ister 18 ayda ister 31 ayda daha rahat bir tempoda tamamlamayı tercih edin, program, kariyerinizi beklemeye almadan MBA'inizi tamamlamanıza olanak tanır.

    • Toronto, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri
    • Lagos, Nijerya
    • + 15 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    BAE (Dubai, Sharjah, Abu Dabi), Suudi Arabistan (Riyad, Cidde), Nijerya (Lagos, Abuja), Güney Afrika (Cape Town, Johannesburg, Durban), Ruanda, Gana'dan çevrimiçi, yarı zamanlı veya uzaktan eğitim modunu inceleyin , Hindistan vb. Sağlık Yönetimi alanında bir yıllık MBA (İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı), sağlık sektöründe mükemmel bir kariyer bekleyen sağlık profesyonelleri için tasarlanmış kapsamlı bir programdır. Programın tamamlanmasının ardından, öğrencilere Cambridge International Qualifications'dan sağlık yönetimi alanında lisansüstü diploması ve Universidad Catolica de Murcia, UCAM'dan Sağlık Hizmetleri Yönetimi alanında MBA verilecektir. Sağlık Yönetimi alanında MBA'e kaydolan öğrenciler, Uluslararası İnsan Kaynakları, Stratejik Değişim Yönetimi, Stratejik Yönetim ve Liderlik ve Operasyon Yönetimi ile ilgili temel modülleri ve Bölüm 1'de Sağlık Yönetimi ve Liderlik ve Sağlık Hizmetleri Operasyonları Yönetimi konusunda uzmanlaşmış modülleri, ikinci bölümde ise, üstleneceklerdir. öğrenciler tez çalışması ile birlikte Sosyo-Ekonomik - Yasal Çevre modülünü tamamlayacaklardır.

    • Toronto, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Schulich MBA, sizi rekabet avantajı elde etmek için ihtiyaç duyduğunuz özel bilgi ve liderlik becerileri ile donatacaktır. Yönetim fonksiyonları, endüstri sektörleri ve özel iş konularında 18 uzmanlık alanından oluşan kapsamlı seçkimiz aracılığıyla ilgi alanınızdaki becerilerinizi geliştirin.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    24 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Fredericton Üniversitesi'nin çevrimiçi MBA programı, kariyerlerinin başındaki orta profesyoneller ve organizasyonlarını daha yüksek performansa yönlendirmek isteyen şirket yöneticileri için tasarlanmıştır. Program size kariyerinizi ilerletme ve organizasyonel sonuçlara ulaşma becerileri sağlayacaktır. Eleştirel düşünme yeteneğinizi geliştirecek ve Kanada ve dünyanın dört bir yanındaki öğrenciler ve öğretim üyeleriyle işbirliği yapma ve ağ oluşturma fırsatına sahip olacaksınız; tüm bunları yaparken, kariyer ivmenizi kesintiye uğratmadan öğreniminizi gerçek zamanlı olarak uygulayacaksınız.

    • Halifax Regional Municipality, Kanada

    Tam zamanlı

    20 aylar

    Kampüste

    Bizim övgüyle, akredite MBA programı, hem de birinci sınıf işletme eğitimi sağlamak gibi, özel beceri ve deneyim günümüzün zorlu iş yerinde başarılı olmak için gerekli olan mezunlar sağlamak için tasarlanmıştır.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir finans konsantrasyonuyla AACSB tarafından akredite edilen MBA programımız sizi finans ve iş dünyasının başkenti New York'un merkezine getiriyor. Deneyimli profesörlerden ve üst düzey endüstri yöneticilerinden finansal kavramları nasıl uygulayacağınızı, finansal verileri çoklu kaynaklardan analiz edebileceğinizi ve yatırım stratejilerini nasıl değerlendireceğinizi öğreneceksiniz. Türevler de dahil olmak üzere kurumsal karar alma, portföy yönetimi ve finansal varlıkların değerlemesini daha iyi anlamak için canlı piyasa verilerini birleştiren en yeni finansal teknolojiyi kullanacaksınız.

    • Montreal, Kanada
    • Toronto, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    John Molson MBA Programı gerçek şirketlerin güncel konuları vaka çalışmaları kullanımı 21. yüzyılda küresel bağlamda çeşitli iş durumları kapsamlı bir anlayış vermek vurguluyor

    • Ottawa, Kanada

    Tam zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Carleton’s Sprott School of Business tam zamanlı, hafta içi İşletme Yüksek Lisans Programı (MBA), sizi değişen küresel bağlamda bir amaca yönlendirmek ve fark yaratmak için donatacak. Birinci sınıf fakülte ve öğrencilerin bakış açılarını paylaşmak ve geleneksel düşünceye meydan okumak için bir araya geldiği aktif, işbirliğine dayalı bir öğrenme ortamından yararlanacaksınız.

    • Calgary, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Haskayne MBA, öğrencilerimizin bireyler ve liderler olarak önemli katkılarda bulunmalarını sağlayarak Kanada'nın iş ortamını dönüştürmeyi amaçlamaktadır. 20 aylık yoğun MBA programımız, hem sınıfta hem de ötesinde öğrenci deneyimini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Haskayne, yeni nesil liderleri geliştirmeye ve güçlendirmeye kendini adamıştır.

    • Oakville, Kanada

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bir Yıllık, Tam Zamanlı MBA 1976'dan beri, Lazaridis İşletme Yönetimi Yüksek Lisans (MBA) programı yenilikçi, dünya standartlarında bir profesyonel işletme eğitimi programı sunmaktadır. Mümkün olan en kısa zaman diliminde derece almak isteyen adayları hedefleyen bir yıllık, tam zamanlı bir MBA programı sunan ilk Kanada üniversitesiydik. Bu, sizi aynı anda farklı temel disiplinlere maruz bırakan yoğun bir entegre çekirdek müfredat tasarlayarak mümkün oldu. Gerçek Zamanlı, Pratik Eğitim İşletmenin tüm unsurlarının etkili karar verme sürecine nasıl entegre edildiğini göstermek için tasarlanmış çeşitli alıştırmalara ve etkinliklere katılacaksınız. Bu temel oluşturma döneminin ardından, hepsi destekleyici eğitim kültürümüzde sunulan vaka çalışmaları, bir dizi grup projesi ve bir saha danışmanlığı projesi aracılığıyla değerli pratik uzmanlık kazanırken çeşitli alanlarda uzmanlaşma fırsatına sahipsiniz. Kariyer hizmeti ve mesleki gelişim faaliyetlerinin ek desteğiyle, kendine güvenen, çok yönlü bir profesyonel olmak için gereken kişisel yönetim becerilerini geliştirebilirsiniz. Kanada'nın teknoloji üçgeninin merkezinde yer alan bir yıllık MBA programı, Ağustos'tan Ağustos'a kadar devam eder. Rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılan program size, endüstri lideri araştırma, ödüllü özel öğretim üyeleri ve üstün bir öğrenci deneyimi üzerine inşa edilmiş Kanada'nın en büyük uluslararası akredite işletme okullarından birinin bir parçası olma şansı sunar.

    • Nanaimo, Kanada

    Ingilizce

    Kariyerinizde bir sonraki büyük adımı atmaya ve küresel bir topluluk lideri olmaya hazır mısınız? Vancouver Island University (VIU) İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programı, öğrenenlere, giderek karmaşıklaşan, dijital, birbirine bağlı bir dünyanın zorluklarını yönetebilecek ve bunlarla başa çıkabilecek profesyoneller olma konusunda ilham veriyor. Yarının liderini oluşturmaya odaklanan VIU MBA programı, araştırma kurslarına yerleştirilmiş veri analitiği ve dört özel, teknoloji odaklı kursla Kanada'daki teknolojik olarak en entegre programlar arasındadır. Bu yaklaşım, öğrencilerimizin dijital ve teknolojik manzaranın örgütsel davranıştan sektöre kadar her şeyi nasıl yönlendirdiği, gözetim kapitalizmi ve dijital medya yönetimi gibi fenomenleri keşfetme konusunda uzmanlaşmış uzmanlıkla mezun olmalarını sağlar.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Sadece 50 öğrenciden oluşan tipik bir sınıfla, SFU Beedie MBA öğrenme deneyimi, güçlü yanlarınızı keşfetmenizi ve destekleyici bir ortamda risk almanızı sağlar. Farklı iş alanlarında başarı için gerekli pratik beceriler ve teorik bilgi ve büyük işler başarmanıza yardımcı olacak geniş bir bağlantı ağı ile mezun olun. Teori ve uygulamayı uluslararası çeşitli ve işbirlikçi bir MBA sınıfında birleştirerek, program iş temelleri konusunda sağlam bir temel sunar. Vancouver'ın çeşitli, canlı ve girişimci iş topluluğunun merkezinde yer alan 12 aylık akademik bileşen boyunca ilerlerken, kendinizi düşündürücü sorulara ve gerçek dünyadaki iş sorunlarına kaptırın.