19 MBA programlar içinde Teknoloji Çalışmaları içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

MBA programlar içinde Teknoloji Çalışmaları içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    UNC Kenan-Flagler'in en üst sıradaki çevrimiçi MBA programı, on yılı aşkın bir süredir çevik liderleri çevrimiçi olarak şekillendiriyor. Değerlerinizi yansıtan, güçlü yönlerinizi güçlendiren ve zorlu kurslar, küresel öğrenme deneyimleri ve özel kariyer koçluğu yoluyla sizi başarı için konumlandıran bir liderlik yaklaşımı geliştireceksiniz. GMAT muafiyetleri mevcuttur.

    • Charlotte, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Charlotte Queens Üniversitesi'nden Siber Güvenlik Yönetimi üzerine yoğunlaşan çevrimiçi MBA, işletme başarısı ve rekabet avantajı elde etmek için kuruluşlarda bilgi sistemlerinin nasıl geliştirildiğini ve kullanıldığını anlamanıza olanak tanır. Siber güvenlik sorunlarına çözüm bulabilecek ve önerebileceksiniz; veri koruma ilkelerini anlamak ve uygulamak; yasal, mahremiyet ve uyumluluk ortamlarında çalışmak; veri risklerini değerlendirin ve düzeltici eylemleri belirleyin.

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Rivier Üniversitesi'nden BT Yönetiminde ACBSP tarafından akredite edilmiş çevrimiçi İşletme Yüksek Lisansı (MBA), BT'yi bir kaynak olarak nasıl yöneteceğinizi öğretir. Teknolojiyle yeniliği nasıl yönlendireceğinizi, sanal ortamlarda ekipleri yönetmeyi, sistemleri güvenli hale getirmeyi ve veritabanlarını yönetmeyi öğrenin.

    • Livingston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    West Alabama Üniversitesi'nden Siber Güvenlik, Siber Suç ve Politika vurgusu ile çevrimiçi MBA derecenizi kazanın. Bir yıl içinde iş dünyasında ulusal ve uluslararası siber hedeflere liderlik etmeye hazır olacaksınız. Uygulamalı bir proje ve tez, organizasyon politikası, siber suçlar, siber yasalar ve yazılım sistemlerindeki sorunları yönetmeye hazır bir şekilde mezun olmanızı sağlar. Program 33 kredi saattir ve tamamen çevrimiçi olarak tamamlanabilir. Kabul için GMAT gerekmemektedir.

    • Paris, Fransa
    • Heidelberg, Almanya
    • + 2 more

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    MBA'i Veri Bilimi ile birleştirin. MBA'i çevrimiçi Veri Bilimi Sertifikamızla birleştirme ve Veriye Dayalı kararlar vererek iş becerilerinizi güçlendirme fırsatına sahip olacaksınız.

    • Hoboken, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Teknolojiyi, veriyi ve analitiği ödüllendiren bir iş dünyasında, geleneksel yönetim araç takımının modası geçme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Böylece yeni bir MBA türü yarattık. Stevens'ta Analitik MBA, teknik bir disiplin eğitimi almış, sınırlı mesleki deneyime sahip ve dünyanın en prestijli şirketlerinde heyecan verici işler için rekabet etmek için hızla ileri bir derece kazanmak isteyen yeni üniversite mezunları için bir STEM programıdır. erken kariyer çalışması bir yüksek lisans gerektirir.

    • South Orange, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Hammond, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    MITech MBA, teknoloji odaklı (Bilgi ve Teknoloji Yönetimi - MITech) %100 çevrimiçi bir MBA programıdır. Öğrenciler, stratejik planlama ve kaynak tahsisi gibi yönetimsel karar vermenin teknolojiden nasıl etkilendiğini anlayacaklardır. Mezunlar, teknoloji geliştikçe gelişen yönetimsel kararlar almaya daha iyi hazırlanacaklar.

    • Campbellsville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Campbellsville University'nin Bilgisayar Bilimleri alanındaki çevrimiçi MBA'si, teknik ve yönetim becerilerinizi nasıl entegre edeceğinizi keşfederken size rekabet avantajı sağlayacaktır. Programın bilgisayar bilimi yönetimine odaklanması, sizi bugün birçok kuruluş ve işletmenin kullandığı ileri teknolojik sistemleri incelemeye hazırlayacaktır. Çevrimiçi MBA'nın Bilgisayar Bilimi konsantrasyonu hakkında bugün daha fazla bilgi edinin.

    • Utica, Amerika Birleşik Devletleri
    • Albany, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    SUNY Poly, öğrencileri iş stratejileri ve operasyonlarında rekabet avantajları geliştirmek için teknolojilerden yararlanmada yönetim ve liderlik rollerine hazırlamak için tasarlanmış, teknoloji yönetimindeki farklılığı açısından benzersiz olan, üst sıralarda yer alan bir çevrimiçi MBA sunmaktadır.

    • Worcester, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Teknik uzmanlığa sahip olmak artık yeterli değil; Günümüzün BT uzmanları, etkili sonuçlar için iş sorunlarını çözmek için bilgilerini uygulayabilmelidir. İster kullanıcı deneyimi tasarımını anlamak, ister BT'yi yönetmek veya analitik araçlardan yararlanmak olsun, kuruluşlar, insan ve toplumsal etkiyi de göz önünde bulundurarak dijital dönüşüm sürecini endüstriler arasında yönlendirebilecek BT yöneticileri arar.

    • Painesville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Lake Erie College MBA, genel yöneticiler için tasarlanmıştır. Program, mezunların ufuklarını genişletmelerini sağlar ve giderek daha fazla yönetimsel görev ve sorumluluk üstlenir. Bununla birlikte, istenirse öğrenciler, önerilen üç konsantrasyonumuzdan birinde bir konsantrasyon elde etmeyi de seçebilirler.

    • Clinton, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    MIS Konsantrasyonlu MBA, günümüz iş dünyasında ihtiyaç duyulan teknik becerilere odaklanır.

    • Jacksonville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    KWU MBA derecesi programı, kariyer kariyerlerini hızlandırmak için gerekli pratik beceriler ve yetkinlikler ile orta-kariyer profesyonelleri erken sağlar.

    • Shippensburg, Amerika Birleşik Devletleri
    • Harrisburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Yüksek Lisans Programında John L. Grove College of Business Master, yüksek kalite ve olağanüstü bir değer sunar. AACSB akredite MBA programımız, hızla değişen küresel ekonomide başarılı olmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bizim lisansüstü öğrenciler Gemi MBA tanınmış, uygun fiyatlı ve kullanışlı bulabilirsiniz.