5 MBA programlar içinde Veri Bilimi içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

MBA programlar içinde Veri Bilimi içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    UNC Kenan-Flagler'in en üst sıradaki çevrimiçi MBA programı, on yılı aşkın bir süredir çevik liderleri çevrimiçi olarak şekillendiriyor. Değerlerinizi yansıtan, güçlü yönlerinizi güçlendiren ve zorlu kurslar, küresel öğrenme deneyimleri ve özel kariyer koçluğu yoluyla sizi başarı için konumlandıran bir liderlik yaklaşımı geliştireceksiniz. GMAT muafiyetleri mevcuttur.

    • Livingston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    West Alabama Üniversitesi'nin Bilgi İşlem ve Veri Analitiği vurgusuyla çevrimiçi MBA derecenizi kazanın. Bir yıl içinde veri madenciliği, yapay zeka, büyük veri analitiği yöntemleri ve veritabanı yönetim sistemlerinin nasıl kullanılacağı konularında güçlü bir bilgi tabanına sahip olacaksınız. Uygulamalı bir proje ve tez, etki yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz deneyimle mezun olmanızı sağlar. Program 33 kredi saattir ve tamamen çevrimiçi olarak tamamlanabilir. Kabul için GMAT gerekmemektedir.

    • Paris, Fransa
    • Heidelberg, Almanya
    • + 2 more

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    MBA'i Veri Bilimi ile birleştirin. MBA'i çevrimiçi Veri Bilimi Sertifikamızla birleştirme ve Veriye Dayalı kararlar vererek iş becerilerinizi güçlendirme fırsatına sahip olacaksınız.

    • Hoboken, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Teknolojiyi, veriyi ve analitiği ödüllendiren bir iş dünyasında, geleneksel yönetim araç takımının modası geçme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Böylece yeni bir MBA türü yarattık. Stevens'ta Analitik MBA, teknik bir disiplin eğitimi almış, sınırlı mesleki deneyime sahip ve dünyanın en prestijli şirketlerinde heyecan verici işler için rekabet etmek için hızla ileri bir derece kazanmak isteyen yeni üniversite mezunları için bir STEM programıdır. erken kariyer çalışması bir yüksek lisans gerektirir.

    • Jacksonville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    KWU MBA derecesi programı, kariyer kariyerlerini hızlandırmak için gerekli pratik beceriler ve yetkinlikler ile orta-kariyer profesyonelleri erken sağlar.