29 Yarı zamanlı MBA programlar içinde Avrupa for 2024

Yarı zamanlı MBA programlar içinde Avrupa for 2024Filter
    • Barcelona, İspanya

    Yarı zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    yönetici düzeyinde başarılı olmak için, bizim staj programına pratik iş deneyimi sayesinde kazanmak için olasılığı yanında, yürütme ve liderlik becerilerini geliştirmek gibi çeşitli işle ilgili konularda MBA programı yaklaşımı. Öğrencilerin uluslararası pazarlama ve şirketlerin küresel yönetime uygulanabilir becerileri öğretmek için küresel piyasaların pratik yönleri üzerinde duruluyor.

    • Vienna, Avusturya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Yüksek Lisansı (MBA), özellikle kariyerlerini ilerletmek isteyen endüstri profesyonelleri için tasarlanmış, tamamen İngilizce olarak öğretilen bir programdır. Program, bloke edilmiş seminerlerde, kampüste iki ila dört gün arasında veya ayda bir çevrimiçi olarak öğretilir. Program, stratejik analiz ve planlama, disiplinler arası beceriler, değere dayalı yönetim ve eleştirel düşünme üzerine yoğunlaşmaktadır. Öğrenciler, insan kaynakları yönetimi, örgütsel davranış, muhasebe ve finans, pazarlama ve operasyonlar, yenilikçilik ve girişimcilik dahil olmak üzere temel iş disiplinlerindeki bilgilerini geliştireceklerdir. Alışılmışın dışında düşünme, mevcut sınırlara ve düşünce kalıplarına meydan okur.

    • Frankfurt, Almanya
    • Düsseldorf, Almanya

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Tam istihdamda kalmayı ve Avrupa'nın ekonomik kalbi olan Frankfurt'ta dünya çapında MBA eğitiminden yararlanmayı isteyen güçlü liderlik potansiyeline sahip herhangi bir endüstriden gelen genç profesyoneller için MBA.

    • Lausanne, İsviçre

    Yarı zamanlı

    24 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Yoğun konuk ağırlama profesyonellerini ağırlamak için tasarlanan konukseverlik MBA programımız %80 çevrimiçi olarak verilmektedir. Esnek bir çevrimiçi sınıf, işyerinde yeni stratejiler ve araçlar uygularken, işinizden ayrılmadan tanınmış bir MBA kazanmanıza olanak tanır.

    • Trieste, İtalya

    Yarı zamanlı

    24 aylar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Part-Time International MBA, tamamen İngilizce olarak yürütülen, sizi farklı kültürlerle temasa geçirecek ve diyalog ve tartışmayı teşvik edecek, güçlü bir uluslararası odaklı İşletme Yüksek Lisansıdır. Program, hibrit formül sayesinde Pazartesi'den Cuma'ya Trieste, İtalya'da ve/veya çevrimiçi derslerle 2 yıl sürer.

    • Paris, Fransa

    Yarı zamanlı

    15 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    EIML Paris tarafından Lüks Pazarlamada Çevrimiçi MBA, öğrencilere benzersiz bir öğrenme deneyimi sunar ve kariyerlerini lüks endüstrinin sektörel alanlarına doğru geliştirmeye hazırlar: moda, mücevher ve saatler, kozmetik ve parfümler, gastronomi, şarap ve alkollü içecekler, misafirperverlik ve lüks hizmetler . Tamamen İngilizce olarak öğretilen çevrimiçi program, öğrencilerin farklı lüks sektörlerle ilgili marka yönetimi anlayışı geliştirirken lüks yönetimi, pazarlama ve iletişim hakkında temel bilgileri edinmelerini sağlar. Pedagoji yenilikçidir ve lüks markalarla işbirliği içinde seminerler, konferanslar, vaka çalışmaları ve danışmanlık projeleri gibi pratik öğretilere dayanmaktadır. Bu nedenle, EIML MBA aşağıdaki uzmanlık alanlarında sınıfta seminerler sunmaktadır: koleksiyon tasarımı, gemoloji, kozmetik ve parfüm yapım teknikleri ve hammaddeler, gastronomi ve şarap tadım atölyeleri. Öğrencilerin uluslararası bir lüks kültür vizyonu geliştirmelerine yardımcı olmak için Avrupa başkentlerinde mağaza turları da dahil olmak üzere çalışma gezileri düzenlenir. Bu program kimler içindir? Dört ila beş yıllık bir yüksek öğrenim derecesi almış öğrenciler ve bilgilerini derinleştirmek veya eyleme geçirilebilir teknik bilgilerini genişletmek isteyen profesyoneller. ISIMI-PPA ile yapılan ortaklık sayesinde, EIML Paris, 7 Temmuz 2017 tarihli emriyle Fransız İstihdam Bakanlığı tarafından akredite edilmiş ve yayınlanan bir "Manager des Stratégies Communication Marketing" seviye-7 RNCP sertifikası almak için öğrencileri eğitme ve değerlendirme hakkına sahiptir. 19 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazete'de. 65 ders gününden oluşan bir akademik yıl 60 AKTS kredisine karşılık gelir. Beceriler ve bilgi, eşit olarak iki farklı şekilde değerlendirilir: sürekli değerlendirme ve son değerlendirme. Öğretim dönemi boyunca sürekli değerlendirme düzenlenir. Bireysel veya gruplar halinde yapılacak değerlendirme testlerine, pratik vakalara, araştırma çalışmalarına ve / veya sözlü sunumlara dayanabilir. Nihai değerlendirme testleri kurs oturumlarının dışında düzenlenir. Gerekirse, bir vaka çalışması, bir projenin gerçekleştirilmesi, bir faaliyet raporu ve / veya bir deneme yazımı, profesyonel bağlamda bir rol oynama ile ilgili olabilir.

    • Luxembourg City, Lüksemburg

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Weekend-MBA, yüz yüze MBA programının tüm avantajlarıyla tam zamanlı çalışan profesyonellere maksimum esneklik sunmak üzere tasarlanmıştır. Bu kombinasyon, katılımcıların kariyerlerini güçlendiren, beceri ve yeterliliklerini geliştiren dinamik bir programla sonuçlanır.

    • The Hague, Hollanda

    Yarı zamanlı

    24 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    MBA sırasında işletme teorisini gerçek hayat senaryolarına nasıl uygulayacağınızı öğreneceksiniz. MBA öğrencileri, güncel vaka çalışmaları ve iş danışmanları olarak rol oynamayı keşfederler.

    • Berlin, Almanya

    Yarı zamanlı

    24 aylar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    ESMT Berlin İş İnovasyonunda Yarı Zamanlı Harmanlanmış MBA, sadece kişisel gelişiminizi değil, aynı zamanda şirketinizin büyümesini ve dönüşümünü desteklemek için bilgi ve yeterlilikler kazanırken tam zamanlı çalışmaya devam etmenin ideal bir yoludur. Program, organizasyonlarında etkili değişim ajanları olmak isteyen en az üç yıllık mesleki deneyime sahip bireyleri hedeflemektedir. İster yıkıcı inovasyonu teşvik etmeye ihtiyaç duyan olgun bir şirketin parçası olun, ister ölçek büyütmek isteyen bir girişim olun, bu program kariyerinizin bir sonraki adımı olabilir.

    • Paris, Fransa

    Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası Yönetimde MBA, çok uluslu şirketlerin (ÇUŞ'ler) tipik olan dış ve iç liderlik işlevlerine odaklanır.

    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri
    • Lagos, Nijerya
    • + 11 more

    Yarı zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Kalite Yönetiminde MBA, CIQ-UCAM Dual Certification MBA programının amacı, öğrencilere iki tanınmış kurumdan bir sertifika almalarında yardımcı olmak ve liderlik, değişim yönetimi, yönetim muhasebesi, finans ve insanlarda bilgi ve beceri kazanmalarına yardımcı olmaktır. yönetimi. Öğrencilerin danışmanlık, girişimcilik, karar verme süreci ve iş operasyonları tasarımı ve yönetimi konularında ek yetkinlik kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Program, amacı saygın bir üniversiteden uluslararası bir MBA elde etmek olan mühendislik, hukuk, işletme yönetimi, liberal sanatlar, eğitim ve genel yönetim geçmişindeki profesyonelleri hedeflemektedir.

    • Vienna, Avusturya

    Yarı zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu MBA programında, dinamik inovasyonun yanı sıra girişimci ve işbirlikçi bir şekilde başlangıç projeleri başlatmak ve uygulamak için tüm araçları edineceksiniz. Teknoloji yollarını analiz edebilir ve inovasyon fırsatlarını erken bir aşamada tespit edebilirsiniz. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak ve her düzeyde yaratıcı çözümler iletmek için yenilikçi stratejiler geliştirme yeteneğine sahipsiniz. Bununla, geleceğe dönük bir inovasyon kavramı ve iş modeli tanımlamak için bir kilometre taşı belirlersiniz.

    • Kraków, Polonya

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası MBA - Avrupa Çok Kültürlü Entegre Yönetim Programı, özellikle uluslararası bir ortamda çalışan yöneticiler için tasarlanmış bir uzman, yönetim programıdır. Uluslararası MBA Programı St. Gallen Business School (İsviçre) ile işbirliği içinde yürütülmektedir. Programın amacı, küresel yönetim, yatırım ve finans, kontrol, değişim yönetimi, liderlik ve çok kültürlü ekip yönetimi kavramlarının kazanılması ve sürekli değişen bir uluslararası ortamda yönetim becerilerinin sürekli gelişmesine yol açan bilgileri sağlamaktır. küresel organizasyonlar.

    • Germany Online, Almanya

    Yarı zamanlı

    4 yarıyıllar

    Uzaktan Eğitim

    Almanca

    DIPLOMA Üniversitesi'nden MBA (İşletme Yüksek Lisansı) derecesi ile Genel Yönetim Lisansüstü yüksek lisans programı, doğal bilimlerden, mühendislikten, beşeri bilimlerden veya sosyal bilimlerden gelen deneyimli mezunların liderlik pozisyonu kazanmalarını sağlayacak yönetim becerilerini kazanmalarını sağlar. hak.

    • Moscow, Rusya

    Yarı zamanlı

    21 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, prestijli European Business School'un Uluslararası MBA diplomasını almak isteyen ve ciddi kariyer gelişimi hedefleyen uluslararası ve Rus şirketlerinin genç ve hırslı yöneticilerine önerilir.